Megálmodlak logo Rólunk Referenciák Szolgáltatások Elérhetőség
Szolgáltatások
2D arculatterv, reklámanyag:
Az ember nem is gondolná mennyire fontos a mai modern piacon, hogy egy weboldala egyedi tulajdonságokkal bírjon, s így kitűnjön a többi közül. A cél: könnyen megjegyezhető, jól átlátható, szép designnal és jól strukturált tartalommal rendelkező honlap. A szépség és a tartalom harmóniája, valamint a nem túl tolakodó, de magával ragadó ötletek kihasználása elengedhetetlen egy minőségi honlap elkészítéséhez.
A weboldal megjelenése rendkívül fontos, habár a webdesign nem csak a megjelnésről szól. Nem elég a látogatókat az oldalunkra vonzani, ott is kell tartani őket. Erre legtöbbször csak másodpercek állnak rendelkezésünkre és ebben fontos szerepet játszik a megjelenésen kívül a felépítés, az első benyomás, a hangulat és színválasztás. Egy oldal elkészítésekor arra törekszünk, hogy a végeredmény minden szempontnak tökéletesen megfeleljen.
Arculattervezéskor cége minden dokumentumát, megjeleníteni kívánt elektronikus és nyomtatott reklámanyagát egységes "ruhába öltöztetjük". Általában két-három kontrasztos színnel dolgozunk, hogy az eredmény feltűnő és konkrét legyen.
Egységes arculatra nem csak a design kedvéért van szükség. Ha cége dokumentumai egységes képet alkotnak, akkor ezek cégéről is összeszedettséget, komolyságot és határozottságot fognak tükrözni, mely igen fontos szerepet játszik ügyfélszerzéskor.
Cége logojának több funkcióval is rendelkeznie kell. Amellett, hogy azonosítja és megkülönbözteti vállalkozását, komoly reklámértékké is válhat, felhívja a figyelmet és vizuálisan befolyásoló hatása is van. Logoink teljes mértékben egyediek és figyelemfelkeltők.
Kiadvány- és szórólapterveinket szakszerű szövegtördelés, igényes színek, cselekvésre ösztönző kialakítás jellemzik.
Lepje meg szeretteit különleges ajándék filmmel!
Juttassa el hozzánk fényképeit, videoit és mi alkalomhoz illő kisfilmet készítünk belőle. Gondoljon bele, milyen élmény lenne kedvesét, ismerősét, családtagját egy róla szóló filmmel megajándékozni? Egy ilyen egyedi és személyes ajándéknak mindenki örül.
Egyedi faldekorációk (vászonképek, falmatricák), valamint esküvői dekoranyagok (meghívó, ültetőkártya, menükártya) készítését is vállaljuk.
Vállaljuk termék- és szolgáltatáskatalógusok készítését. Plusz lehetőségként 3d-s modellekből is készítünk látványos katalógust, mely felveszi a versenyt bármely professzionális fényképész által fotózott katalógussal, így esetenként egy költséghatékony megoldással is tudunk szolgálni.

3D látványtervek, animációk:
A még csak rajzasztalon létező vagy gondolatban megalkotott, külső és belső terek, helyszínek, tárgyak élethű (fotorealisztikus), vizuális megjelenítését jelenti a látványterv.
Látványterveink által megtekintheti, belsőépítész szaktervezőnkkel maximális igényszintűvé teheti elképzeléseit, a terek, a színek, a fényhatások, az anyagok kombinációit, az egymásra és a környezetre gyakorolt hatásukat, mielőtt az elképzelés megvalósulna, valósággá válna.
A látványtervezés előnyt jelent, amikor munkáit, ötleteit élethű látványterveken keresztül mutatja be mások számára - így lenyűgözve közönségét, de az előre nem látható hibák feltérképezésében is nagy szerepe van, mert még a beruházás megkezdése előtt látható a látványterven, ha rejtett hibákat tartalmaz a terv -, ezzel pénzt, időt és energiát megtakarítva.
A látványtervezés kiválóan alkalmas olyan esetekben is, amikor egy nehezen bemutatható terméket vagy szolgáltatást szeretnénk látványosan megjeleníteni, vagy mikor már nem létező épületet, tárgyat szeretnénk újra a világ elé tárni, például templomok, műemlékek, várak és egyéb régi épületek rekonstrukciójának esetében.
Készítünk középületekről, társasházakról, családi házakról, lakóparkokról, sport és ipari létesítményekről, közterületről, parkokról, kertekről, lakóépületről, iroda és üzlethelyiségről, valamint kiállítási pavilonokról, standokról is látványterveket.
3D reklám- és tárgyfotók, 3D makettek elkészítését is vállaljuk.
Ha szeretné termékét digitalizálni, valamint többféle színvariációban, különféle környezetben megtekinteni, a 3D tárgymodellezés a legjobb megoldás.
Mozgóképeink, animációink segítségével bármely irányból tehet egy virtuális sétát, körbejárhat egy épületet, épületegyüttest, belső helyiséget vagy megtekinthet egy termékmodellt, így még eredményesebbé teheti vállalkozását, munkáját és szolgáltatásait.
Fotorealisztikus 360 fokos 3D panoráma képeket is készítünk, mellyel egy igen kedvelt látványos megoldást kínálunk. A panorámaképek elhelyezhetők különféle webes környezetben vagy multimédia alkalmazásokban.
Legújabb szolgáltatásunk
Az idén faldekorációk készítésébe fogtunk. Egyedi vászonképeket és falmatricákat tervezünk egyedi igények alapján. Minden képet vagy matricát az Ön igényeihez és azon szobához szabunk, ahol az helyet foglal majd. A végeredmény színében is formájában is harmonizálni fog a berendezéssel.
Nem adjuk tovább másnak ugyanazt a desingt! Az elkészült termék csak az Öné!

Esküvői meghívók, ültető-, menükártyák, stb. designjának megtervezését, valamint komplett elkészítését is vállaljuk.
Kapcsolat
2D arculatterv, reklámanyag:

Web: www.megalmodlak.hu
Tel.: +3620/512-8191
E-mail: info@megalmodlak.hu
Kapcsolattartó:
Gelencsér Anna

3D látványtervek, animációk:

Web: www.3dvisiondesign.hu
Tel.: +3670/2767-104
E-mail: info@3dvisiondesign.hu
Kapcsolattartó:
Varga Balázs

Megálmodlak Esküvői meghívó Ajándékfilm Webdesign
3DVisionDesign Látványterv Animáció Panorámakép
Oldaltérkép | 2012 - Minden jog fenntartva