Megálmodlak logo Rólunk Referenciák Szolgáltatások Elérhetőség
Romantikus vászonkép
Egy vászonkép gyönyörű dekorációja lehet a szobának, főleg akkor, ha nem csak egy tájképet vagy nonfiguratív elemeket tartalmaz, hanem azt, amit Ön látni szeretne rajta.

Minden képet az Ön igényeihez és azon szobához szabunk, ahol az helyet foglal majd. A kész vászonkép színében is formájában is harmonizálni fog a berendezéssel.

Nem adjuk tovább másnak ugyanazt a desingt! Az elkészült vászonkép csak az Öné, csak az Ön szobájában fog jól mutatni és biztos lehet abban, hogy abból csakis egy van, mégpedig Önnél.

Akár családi fotókból is tervezünk, a színeket pedig ahhoz a szobához igazítjuk, ahová a vászonképet ki szeretné helyezni.

Az 1-2 tagútól az 6-7 tagúig, 20 cm-től 2 méterig, bármilyen méretben és felosztásban tervezünk. Igazi vászonra nyomtatunk és 4 cm-es rámát használunk. Ha igény van rá, vászonhatású fotópapírra és egyéb rámatípusokra is lehetőség van.

Tervezünk:
 • babaszobába:

  Gyermeke fotóiról, vagy kedves mesefigurákról készítünk vászonképet a kiságy fölé vagy a szoba egyéb falára. Ha szeretné, gyermeke nevét is megjelenítjük.

 • gyermekszoba:

  Gyermeke fotóiról, kedvenc meséjéről, állatáról készítünk vászonképet. De lehetőség van oktató képek vagy magasság mérő készítésére is.

 • hálószobába:

  Ön és párja fotóiról, az esküvői fotókból készül vászonkép, de ha szeretné erotikus hangvételű képet is kérhet tőlünk.

 • nappaliba:

  A családról, nyaralásról, közös eseményről, házassági évfordulóról készítünk egyedi designt, de lehetőség van fotók nélküli dekor kialakítására is.

 • egyéb helyekre:

  Bármilyen egyéb témában is szívesen tervezünk. Akár irodaszobába vagy osztálytalálkozóról, születésnapra. Szívesen vállalunk családfás design kialakítást vagy naptárak készítését is.

Előző munka Előző vászonkép
Esküvői vászonkép
Következő vászonkép
Baba fiú vászonkép
Következő munka
Megálmodlak Esküvői meghívó Ajándékfilm Webdesign
3DVisionDesign Látványterv Animáció Panorámakép
Oldaltérkép | 2012 - Minden jog fenntartva