Megálmodlak logo Rólunk Referenciák Szolgáltatások Elérhetőség
Elkészített webdesign-ok
webdesign
A PMW Hungária Kft. reklámanyag-gyártással foglalkozik. A webdesign-juk és a weboldaluk pedig ilyen lett.
webdesign
A Mokka Zenekar fiatalos, lendületes, jókedvet és persze zenét sugárzó webdesignt, illetve weboldalt kávánt és azt is kapott.
webdesign
Zenner Bizsu divatékszerek - csajos, vidám, feltűnő webdesign
webdesign
A Színfolt bor és pálinka kellékekkel várja látogatóit. Az webdesign-juk és a weboldaluk természetközelire és hangulatosra sikerült.
webdesign
A Maxepil.hu nők ezreinek segít a szőrnövekedéssel járó gondok leküzdésében. Örömmel vettük, hogy elkészíthettünk letisztult, elegáns webdesign-jukat, weboldalukat.
webdesign
A Voila Budapest programturizmus szervezéssel foglalkozik, így nagy szükségük volt egy igazán célirányos weboldalra, melyhez passzoló webdesign társul.
webdesign
A Több, mint testőr egy jól ismert életmódmagazin, melynek weboldala egy csajos, de elegáns webdesignt kapott.
webdesign
A Tempo Tours téli és nyári szálláshelyeket kínál és minket ért a megtiszteltetés, hogy elkészíthettük a webdesign-jukat és weboldalukat.
webdesign
Szűcs Klára egy budapesti lakberendező és ránk bízta webdesign-ja és weboldala elkészítését.
webdesign
A DPS műszaki cikkek igen elterjedtek a hazai piacon, így igen nagy megtiszteltetésnek vettük, hogy mi készíthettük el a termékek webdesign-ját és weboldalát.
webdesign
A budapesti Anderesen Pub megkeresett minket, hogy egységes arculatot szeretnének. A megadott információk alapján ez a webdesign született.
webdesign
A WellStar termékek egyik forgalmazója kért fel bennünket, hogy az algás termékei bemutatásához hozzunk létre egy egyszerű, de figyelemfelkeltő webdesignt. Az elkészült oldal nagy sikert aratott.
Webdesign
Az emberek azt mondják, nem számít a külső. De valahogy mégsem nézzük jó szemmel, ha valaki alulöltözött a társaságunkban.

A boltokban a termékeket is nagyrészt akkor vesszük észre, ha érdekes csomagolásba vannak bújtatva, majd csak utána nézzük meg a tartalmukat. A ruhákat is aszerint választjuk, hogy mennyire egyedi a kinézetük, milyen színű anyagból varrták, majd csak azután vizsgáljuk meg a varrás minőségét, az anyag vastagságát.
Nincs ez másként a weboldalak esetében sem. Lehet egy termék vagy szolgáltatás megkapó, ha annak tálalása valahogy mégsem az igazi. Hiába finom egy étel, ha nem gusztusos a tányéron.

Régebben a weboldalak design-jait maguk a programozók készítették, emiatt manapság az emberek fejében az a tévhit áll, hogy egy weboldal megalkotásához elég, ha felkeresnek egy webprogramozót. Azonban a legtöbb esetben ezek a webdesign-ok hagynak kívánnivalót maguk után. Attól még, hogy valaki remek programozó, még nem biztos, hogy kreatív és innovatív egy webdesign megalkotásához is.
Az emberek figyelmét néhány másodperc alatt kell lekötni a látvánnyal. Ha ez nem sikerül, a látogatók tovább állnak.

Mi modern, divatos, trendi és az oldal mondanivalóját leginkább tükröző webdesignok létrehozására szakosodtunk. Ez ma már egy külön szakma. Mert hisszük, hogy a tartalom rendkívül fontos, de sajnos nem minden.

Azt is észrevettük az utóbbi időben, hogy hiába készítünk egy remek webdesignt, ha a külső programozó nem pixel és designpontosan készíti azt el. Akkor a munkánk hiábavaló volt.
Ha egy ruhát gyönyörűre tervez egy ruhatervező, de aztán a varrónő elszabja azt és rosszul is varrja össze, minden hiába.
Emiatt úgy döntöttünk, nem csak webdesignokat készítünk, hanem profi webprogramozók segítségével úgy helyezzük ki a weboldalt a látogatók elé, ahogyan az a design-on látható volt. Ezzel biztosítva,hogy azt kapja, amit kért és amit megálmodott magának.

Nálunk a maximum az első.

Megálmodlak Esküvői meghívó Ajándékfilm Webdesign
3DVisionDesign Látványterv Animáció Panorámakép
Oldaltérkép | 2012 - Minden jog fenntartva